FRÅN BRA TILL VÄRLDSKLASS.

Framgångsrik Försäljning är en utbildning i bemötande och försäljning som bygger på beteendevetenskapliga grunder. Utbildningen riktar sig till ALLA medarbetare, oavsett om du ser dig själv som säljare eller inte. Den riktar sig lika mycket till receptionister, vårdpersonal, hantverkare, butiksbiträden, vaktmästare som till säljare, försäljningschefer och marknadschefer. Sedan starten har över 100 företag och totalt över 5000 personer tagit del av konceptet som består av fem delar, där du kan välja att köpa in fristående inspirationsföreläsningar eller hela utbildningar.

Framgångsrik försäljning ger dig den insikt, energi och de konkreta verktyg du behöver för att skapa varaktiga beteendeförändringar som är en förutsättning för att nå resultatförbättring och viktigast av allt – nöjda medarbetare och nöjda kunder.

När du väljer att gå hela utbildningen får du konkreta hemläxor mellan varje utbildningssteg. Som kursdeltagare äger du ansvaret att aktivt jobba med dessa uppgifter för att skapa små beteendeförändringar som resulterar i stora resultatförbättringar.

96,5 % av deltagarna som genomgått Framgångsrik Försäljning rekommenderar utbildningen. Helhetsbetyget från deltagarna är 3,84 (skala 1-4).