NÄTVERK

 

 

Alla affärer sker mellan människor och graden av förtroende är det som avgör om du har en kontakt eller relation med dina viktigaste kunder, prospekts och opinionsledare. Att erbjuda högkvalitativa nätverk där människor träffas för att skapa och upprätthålla relationer är därför en naturlig del av Framgångsrik Försäljning och av största betydelse för ditt företag.

 

Johan Lindahl har under sina yrkesverksamma år arrangerat hundratals professionella nätverksträffar, han har bland annat startat upp IFK Familjen. Genom Framgångsrik Försäljning har Johan startat upp och är idag med och driver tre nätverk i Östergötland – Framgångsrika Norrköping, Framgångsrika Linköping och Företagsledarna.

FRAMGÅNGSRIKA NORRKÖPING.

 

Framgångsrik Försäljning är med och driver Framgångsrika Norrköping tillsammans med Elite Grand Hotel, Swedbank och Fastighetsbyrån.

INTRESSEANMÄLAN

FRAMGÅNGSRIKA LINKÖPING.

 

Framgångsrik Försäljning är med och driver Framgångsrika Linköping tillsammans med Elite Stora Hotellet och Swedbank.

INTRESSEANMÄLAN

FÖRETAGSLEDARNA.

 

Företagsledarna är ett chefsnätverk för chefer i privata och offentliga organisationer i Östergötland. Syftet med Företagsledarna är att erbjuda möjlighet till professionell och personlig utveckling genom att delge varandra tankar, tips och idéer.

 

Under fem strukturerade tillfällen över ett års tid träffas Företagsledarna. Varje tillfälle inleds med ett föredrag från en extern föredragshållare inom ett aktuellt område, med efterföljande diskussion och erfarenhetsutbyte.

INTRESSEANMÄLAN
REFERENSER