Referenser.

”Med Framgångsrik försäljning har mina medarbetare utvecklats till duktiga affärspartners med fokus på kunden och långsiktiga relationer. Johan har varit en mycket bra katalysator och sidekick till att genomföra kontorets förändringsresa. Utan Framgångsrik försäljning hade vi inte varit där vi är idag, så snabbt.”

— Henrik Eklund, Regionchef, Swedbank Stockholm

 

“Egentligen så är allting vi gör Framgångsrik Försäljning – hur vi kommunicerar med varandra och hur vi interagerar med varandra.  Jag har haft förmånen att träffa Johan ett antal gånger i sitt tidigare yrkesliv och nu som föreläsare och jag tycker att han på ett föredömligt sätt talar om för oss hur vi kommunicerar och når en riktigt framgångsrik försäljning. 

— Roger Ekström, vVD, Fastighets AB L E Lundberg

 

 ”ED Bygg är mycket nöjda med samarbetet med Framgångsrik Försäljning. Johans förmåga att förmedla sitt budskap och innehåll är klockrent. Medarbetarna har fått med sig insikter och enkla verktyg som hjälper oss att bli ännu bättre på att utveckla relationer och förtroende i vårt arbete med såväl kunder som leverantörer. Vi kan varmt rekommendera Johan Lindahl och Framgångsrik Försäljning”

— Anders Whass, VD, ED Bygg Sverige AB

Det som skiljer Johan Lindahl från många andra coacher/föreläsare är hans förmåga och intresse att verkligen förstå och sätta sig in i de lokala förutsättningar och den verksamhet jag driver. Eftersom han fördjupar sig  i vår verksamhet kan han också med stor trovärdighet få med sig min ledningsgrupp och mina medarbetare på förändringsprocesser.  Vi investerar tid och engagemang och han vill att vi ska lyckas på riktigt.

– Karin Mattsson, Kontorschef, Swedbank Kalmar

 

“Vår bransch står inför nya utmaningar, och vi vill vara det självklara valet för småföretagare. För att vara det krävs en ständig utveckling. Vi har anlitat Johan Lindahl för att stötta vår resa och arbetar med både föreläsningar, events och kundmötesträningar i smågrupper. Genom sin energi, sitt otroliga engagemang, sin erfarenhet och sitt förtroendeingivande agerande med bland annat trovärdiga exempel, hjälper han oss omvandla insikter till varaktiga beteendeförändringar. Jag kan varmt rekommendera Johan Lindahl och Framgångsrik Försäljning”

— Jessica Steén, Kontorschef LRF Konsult

 

”Jag kan varmt rekommendera utbildningen Framgångsrik försäljning. Materialet anpassades till vår verksamhet och våra vardagliga händelser, vilket gör det lätt att ta det till sig. Utbildningen har hjälp oss i vår strävan att alltid utveckla vårt arbete och förbättra gästens upplevelse”.

— Anne-Lie Boman, Hotelldirektör, Elite Grand Hotel och Elite Stora Hotellet

 

”Castellum är fastighetsutvecklaren som sätter människan i centrum och fastigheten runtom. Därför är det oerhört viktigt att våra medarbetare förstår och respekterar människors olikheter och hur vi ska möta olika människor utifrån deras personlighet. Johan Lindahl och Framgångsrik försäljning är en oerhört viktig komponent i vår resa mot vårt mål – Norrköpings mest nöjda kontors- och butikshyresgäster”

— Cecilia S Aldén, Affärsområdeschef, Castellum

 

”Vi befinner oss på en marknad där det hela tiden kommer upp nya aktörer som etablerar sig inom träning och hälsa. Våra kunder utsätts ständigt för olika erbjudanden och lockelser. Priset ska inte vara avgörande när man tränar hos oss och då är den absolut viktigaste faktorn “service”. Det har alltid varit självklart i vår företagskultur men för att ta det till nästa nivå har vi valt att anlita Johan Lindahl och Framgångsrik försäljning. Tack vare att Johan gör det på ett naturligt och underhållande sätt har det resulterat i att medarbetarna tycker det är kul att använda kunskapen i praktiken.”

— Robin Wickenberg, VD, World Class

 

”Vi har anlitat Johan Lindahl för att få in någon utifrån som hjälper oss att ta Fideli till nästa nivå. För oss handlar det om framtagande och genomförande av affärsplan, samt ta fram modern marknadsföringsstrategi. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera Framgångsrik försäljning till dig som vill utveckla ditt företag.”

— Ann-Sofie Speer, Ägare, Boutique Fideli

 

“Skyltpoolen var i behov att få in ny energi, kunskap och nytändning för att utveckla personalen och företaget. Framgångsrik försäljning passade oss perfekt. Budskapets tydlighet, vad som krävs av oss alla, för att personalen och företaget skall fortsätta utvecklas. Johans förmåga att framföra sitt budskap, på ett inspirerande och energisk, sätt har gett gruppen positiv energi och nya insikter för fortsatt framgång för företaget.”

— Patrik Önander, VD, Skyltpoolen

 

“I en konkurrensutsatt värld är det viktigt att lägga stor vikt på små detaljer som gör skillnad för kundens helhetsupplevelse. Föreläsningen med Johan Lindahl gav oss många skratt, insikter och framförallt praktiska tips på hur vi i vårt dagliga arbete kan förbättra vår försäljning, marknadsföring och viktigaste av allt – bemötandet av våra kunder. Vi kan varmt rekommendera Johan Lindahl och Framgångsrik Försäljning.”

— Fredrik Waestesson, VD och ägare, Husby Säteri

 

“Thorell Revision är en premiumleverantör av revisions- och rådgivningstjänster för ägarledda företag. Med utgångspunkt i vår affärsplan, tog vi hjälp av Johan och Framgångsrik Försäljning för att:

1. utbilda våra duktiga medarbetare i att ständig förändring och utveckling är receptet för fortsatt framgång.

2. lära oss att möta och lyssna på våra kunder på ett mer aktivt och trovärdigt sätt,

3. definiera värdeord och uppgradera vår grafiska profil så att den stämmer med vår värdegrund och våra krav på ett modernt utseende,

4. visualisera affärsmannaskapet i rådgivarrollen.

Vi ser mätbara resultat av Johans arbete. En ökad nöjdhet hos såväl kunder som medarbetare har bidragit till att vår verksamhet expanderar kraftigt och har högre lönsamhet. Vi kommer fortsätta anlita Johan, för att engagera våra medarbetare att bli ännu bättre kundrådgivare. Jag kan verkligen rekommendera Johan och konceptet Framgångsrik Försäljning”

– Patrik Fjärstedt, delägare och auktoriserad revisor, Thorell Revision AB