VÅR STORY

 

 

JULAFTON 1973. KALLT SOM SATAN.

 

Johan Lindahl är utbildad filosofie magister i Human resource and work science, med psykologi som huvudämne. Johan har arbetat 18 år med försäljning och marknadsföring, var av 8 år som företagsledare. Han har bland annat arbetat som marknadschef på IFK Norrköping, samt försäljningschef och skandinavisk compliance chef på det amerikanska läkemedelsbolaget Eli Lilly.

2015 startade jag Framgångsrik Försäljning.

Viupptäckte tidigt att många utbildningar utgår från företagets bästa och inte ifrån hur kunden upplever service och bemötande. Det många ser som den snabbaste vägen till resultat blir en omväg. Företag behöver istället vända på pyramiden och sätta medarbetaren och kunden främst. Framgångsrik Försäljning skapar varaktiga beteendeförändringar som ger resultatförbättring och viktigast av allt – nöjda kunder och nöjda medarbetare.

Från bra till världsklass.

Framgångsrik Försäljning är ett utbildningskoncept i bemötande, kommunikation och försäljning som utgår från beteendevetenskap. Alla affärer sker mellan människor. Allt handlar om förtroende och relationer, oavsett vem du är och vem du träffar. Syftet med Framgångsrik Försäljning är att du som deltagare ska bli bäst på att skapa förtroende och bygga relationer. Framgångsrik Försäljning ger dig den insikt, energi och de konkreta verktyg du behöver för att skapa de varaktiga beteendeförändringar som du behöver för att nå resultatförbättring och viktigast av allt

– nöjda medarbetare och nöjda kunder.

ikon

135

FÖRETAG
ikon

6000

PERSONER
ikon

98%

HELNÖJDA KUNDER

Sedan starten 2015 har över 135 företag och totalt över 6 000 personer tagit del av konceptet Framgångsrik Försäljning. Av dessa är 98 % helnöjda kunder, snittbetyg 3,87 på en skala 1–4.

ANLITA OSS
REFERENSER